Kóbor János az Omega jövőjéről: "Annyira friss a seb, fogalmam sincs mi lesz"

Kóbor János Omega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega és az összes rajongójuk gyászolja az elhunyt Benkő Lászlót, és a szintén távozott Mihály Tamást, aki a zenekar egykori basszusgitárosa volt. Kóbor János a zenekar jövőjéről nyilatkozott.

Benkő László hosszú betegség után távozott az élők sorából, halálának híre mindekit megrendített. Mindössze néhány nappal később újabb végtelenül szomorú hír érkezett: az Omega egykori basszusgitárosa, Mihály Tamás is elhunyt.

Kóbor János Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az együttes énekes, Kóbor János összeomlott, és elárulta, folyamatosan kavarognak az érzései, hiszen a zenekar jövője is teljesen bizonytalan.

"Annyira friss a seb, fogalmam sincs mi lesz, Korábban Lacival beszéltünk arról, hogy esetleg egy nap, ha mi már nem tudunk színpadra állni vagy nem leszünk, akkor legyen egy olyan fiatalabb generáció, aki tovább viszi az Omega legendáját. Volt olyan ötlet is, hogy ha a vírus elhúzódik vagy mind elmegyünk, akkor végleg vége a zenekarnak. Folyamatosan kavarognak az érzéseim" - mondta az énekes a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.