Ezeknek az előadásoknak a közvetítését tervezi januártól a Vígszínház

Forrás: Pasztilla / Wikipedia -
közvetítés Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövőre új előadásokkal folytatódik a Vígszínház online közvetítés-sorozata: a Hamlet, élő koncertszínház és A dzsungel könyve 25 éves jubileumi előadása is látható lesz. A kő premierjének és Halász Judit karácsonyi koncertjének online közvetítésével zárta a decemberi hónapot a VígSTREAMház - olvasható a Vígszínház MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, a pandémiás helyzet miatt további közvetítéseket nem terveztek az évre, januárban azonban új előadásokkal folytatódik online sorozatuk.

Január 16-án a Hamlet egy korábbi felvételének közvetítését láthatja a közönség, ifj. Vidnyánszky Attila főszereplésével Eszenyi Enikő rendezésében. Cseh Tamás munkássága előtt tiszteleg a színház január 22-én, a zeneszerző születésnapján, a Kelet-nyugati pályaudvar című élő koncertszínházi előadással, majd 23-án egy kortárs magyar drámát közvetítenek élőben, A vándorkutya címmel.

Vígszínház Forrás: Pasztilla / Wikipedia


Január 30-án A dzsungel könyve című zenés darab 25 éves születésnapi előadását láthatja a közönség. A Békés Pál szövegkönyve alapján Dés László zeneszerző és Geszti Péter szövegíró által írt darabot Hegedűs D. Géza rendezésében mutatták be a Pesti Színházban.
Az előadások közvetítése az eSzínházzal való együttműködésben jön létre - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.