Nincs határ az internetes csalók számára. Letöltötték, majd kamu profillal a Spotify -on osztották meg Majka, Lotfi Begi és Gáspár Laci új közös alkotását.  

Közös produkcióra készültek a magyar zenészek. Majka, Lotfi Begi, és Gáspár Laci új közös videoklipjét egy internetes csaló kamu profillal töltötte fel ez egyik zenemegosztó oldalra. Ezt egyikük sem hagyhatta szó nélkül.- Írta a Blikk.

Majkatv2

Sok mindent láttam már a zenei karrierem során, de ehhez foghatót még nem! Történt ugyanis, hogy valaki letöltötte (illegálisan) a Hurrikán cimű új dalunkat a YouTube-ról, csinált egy nem létező kiadót a nevemmel, majd feltöltötte a Spotifyra úgy, mintha ez teljesen legális és a sajátja lenne!Tehát van most egy Lotfi Begi records (ami nem az enyém), ahol megjelent a Hurrikán egy kamu borítóval és minden egyes lejátszás ennek a csalónak termeli a bevételt. Természetesen felvettem a kiadómmal, a Magneotonnal a kapcsolatot, akik már vonalban vannak a Spotify-jal, meglátjuk, mire jutunk! Az mindenesetre nagyon furcsa hogy 2021-ben egy ilyen csalással ki lehet játszani a világ legnagyobb zene streaming szolgáltatóját, és ezzel együtt talán most vezekelek azért a sok, a lengyel piacon vásárolt TAKT kazettáért, amelyek szintén nem létező boritókkal és dalsorendekkel jelentek meg, megkárositva az előadót:))

-írta Begi.