Elhunyt a fiatal magyar zenész - halálának oka egyelőre ismeretlen

Forrás: Shutterstock -
halál Horváth Bence zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siklósi Örs után egy újabb fiatal, tehetséges zenész hunyt el.

Horváth Bence halálának hírét zenekara, az Ower my dawn osztotta meg közösségi oldalán. Arról, hogy mi vezetett a szomorú eseményhez, nem akartak beszélni...

„Egy nagyon szomorú esemény apropóján kell megtörnünk a csendet, ugyanis Firkánk a napokban itt hagyott bennünket.

Halálával kapcsolatban semmilyen egyéb információt nem szeretnénk megosztani, kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban se a családtagokat, se a zenekar tagjait ne keressétek.

Ami mellett viszont nem lehet elmenni szó nélkül, az Bence karaktere és tehetsége, amivel 10 évig vezette a zenekart és hogy egy az underground körökben ismert, színpadképes produkciót épített fel az évek alatt velünk és korábbi zenésztársaival. Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint, hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során. Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig.

Végezetül szeretnénk a családtagok felé is leróni kegyeletünket, fájdalmukban osztozni. Tervezünk egy megemlékezést, amivel méltó módon búcsúzhatunk barátunktól, erről várhatóan a napokban további infókat teszünk közzé a zenekar oldalán. Addig is, emlékezzetek rá zenészként, barátként, egy olyan tehetséges és jóindulatú emberre, akinek nagyon sok dolga lehetett volna még itt.

Isten veled Bence, bárhol is jársz most, reméljük megtalálod a nyugalmad..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.