Felújított formában láthatók Chaplin legendás filmjei

Forrás: Wikipédia / Készítette: First National - here -
film mozi Charlie Chaplin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felújított formában mutatják be Charlie Chaplin filmjeit a világ mozijaiban a legendás némafilmes első játékfilmje, A kölyök megjelenésének 100. évfordulója alkalmából.

Az mk2 francia filmcég és a Piece of Magic nemzetközi forgalmazó pénteki közleménye szerint 2K-s és 4K-s felújítást kapnak mások mellett az Aranyláz, a Modern idők, a Nagyvárosi fények, A diktátor és A cirkusz című filmek.

Forrás: Wikipédia / Készítette: First National - here

Ősszel Franciaországban mutatják be A kölyök 4K-s felújított változatát, a Piece of Magic pedig terjesztői hálózata révén ezzel együtt a többi filmet is bemutatja 50 országban.
"A kölyök 1921-ben megalapozta Chaplin hírnevét és bemutatta különleges tehetségét a filmművészet terén" - mondta Nathanael Karmitz, az mk2 vezérigazgatója.
"Úgy illik, hogy idén a Piece of Magic céggel partnerségben világszerte visszavigyük Chaplint a mozikba és tovább őrizzük munkája örökségét, ünnepeljük modernitását és érzelmeit, melyek a mai napig velünk élnek" - tette hozzá.
A felújított filmekhez új, napjaink közönségére szabott plakátok és trailerek is készülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.