A Kultik Mozihálózat két teraszt is nyitott Budapesten, az egyiket a Corvin Plaza, a másikat a Köki Terminál tetején. A Kultik Terasz igazi mozis élményt garantál a különleges szabadtéri vetítővászon valódi mozis büfé segítségével.

A Corvinban mintegy 160 ülőhely van, és a kertmozik hangulatához hűen a kényelmet igazi napágyak, rendezői székek és babzsák fotelek garantálják az érdeklődők számára.

A terasz a premierek mellett elhozza az elmúlt évek igazi közönségsiker filmjeinek válogatását, és különleges koncertfilm csemegéket is műsorra tűz a hold ragyogó fényében, a hét minden estéjén.

Készül a mozi a csillagok alattForrás: facebook.com/kultikterasz

A nyitás alkalmából június 15-én 21 órától ingyen látható a Magic Mike című amerikai vígjáték, melyre a regisztracio@kultik.hu címen lehet regisztrálni névvel, címmel, és az igényelt jegyek számával, a tárgymezőben a Kultik Terasszal. Egy email-címről maximum 4 db jegyet lehet igényelni, melyet válaszlevélben küldenek el - írha a travelo.

A Köki Teraszon Közel száz exkluzív nyugágy és rendezői szék biztosítja a kényelmes mozizást, és szeretettel látják a kis kedvenceket is. Itt június 15-én a Mamma Mia látható ingyen, a fent leírt regisztrációs eljárással. A jegyek a többi filmre mindkét helyen 1490 forintba kerülnek, az elsőket június 14-én nézhetjük meg.