Fiatalon, tragikus hirtelenséggel hunyt el múlt hét csütörtökön Kovács Fanni, a Szabad Szombat Táncegyüttes egyik tagja.

Kovács Fanninak túl korán kellett elmennie. Táncegyüttese és iskolája is megrendülten fogadta a múlt heti halálának hírét.

Mély megrendüléssel búcsúzunk kiemelkedő művészeti csoportunk, a Szabad Szombat Táncegyüttes egyik tagjától, Kovács Fannitól, aki múlt hét csütörtökön (június 17-én) tragikus hirtelenséggel elhunyt. Angyalok kísérjenek az utadon, Fanni! A mondás úgy tartja, hogy nem a lábával táncol az ember. Te most már szárnyakat is kaptál, hogy egy sokkal nagyobb színpadra repülhess velük és ott letáncold a csillagokat! A családok és barátok fájdalmában osztozva: Az Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft. valamennyi dolgozója objektum

Fannitól iskolája is búcsúzott:

Megrendülten adunk tájékoztatást arról, hogy a tegnapi napon elhunyt kedves tanítványunk, Kovács Fanni. Aki szeretné leróni kegyeletét, az iskolánk bejáratánál a mai naptól megteheti. Fájó szívvel búcsúzik a JAG tantestülete, diáksága és valamennyi dolgozója.