Júliusban eljönnek az ufók Zalatnay Saroltáért - 5 film és sorozat, amit ne hagyj ki a hónapban

Zalatnay Sarolta filmajánló magazin ufó filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spicces tanár urak, Budapestre látogató ufófiú és szuperhősnő, kattant norvég falusiak és egy igazi családi dzsungeltúra vár ránk ebben a hónapban a moziban és a képernyőkön. Összegyűjtöttük a legígéretesebb júliusi premiereket!

Még egy kört mindenkinek (Drunk)

Hazai mozis premier: 2021. július 01.

A legutóbbi Oscar-gáláról a legjobb idegennyelvű film díjával térhetett haza Dániába ez a keserédes, komikus és drámai elemeket egyaránt felvonultató alkotás, melyben Mads Mikkelsen olyan kiégett tanárt alakít, aki a kollégáival belefog egy kísérletbe: lehetséges-e folyamatosan csak egy kicsit részegnek lenni, és ezáltal boldogabb életet élni? Válasz a mozikban és a kocsmapultoknál!

Űrpiknik

Hazai mozis premier: 2021. július 01.

Júliusban hazai alkotás is érkezik a mozikba, méghozzá igencsak különleges darab, hiszen ki látott már magyar sci-fit? Badits Ákos filmjében egy fura űrlény azért érkezik a pusztulásra ítélt bolygónkra, hogy megmentse rajongása tárgyát, Zalatnay Saroltát – és a komikus kalandjai közepette Walters Lili személyében egy különc egyetemista lánnyal kell ezért együttműködnie. Ráadásul még Árpa Atillát is láthatjuk szőkére festve, amint földönkívüli terminátorként üldözi a főszereplőket.

Fekete Özvegy (Black Widow)

Hazai mozis premier: 2021. július 08.

Már jó néhányszor elhalasztották a bemutatóját a világjárvány miatt, de most végre megérkezik a mozikba Scarlett Johansson Budapesten forgatott szuperhősfilmje, ami a Marvel mozis univerzum háttér- és előtörténetéhez is jelentős adalékkal szolgál. A Fekete Özvegy múltjáról és kapcsolatairól ráadásul úgy tudhatunk meg mindent, hogy Budapest kivételesen ebben a filmben nem más várost alakít, hanem saját jogon szerepel.


Isten hozott Senkiföldjén (Welcome to Utmark)

Hazai tévés premier: 2021. július 18. (HBO)

Norvég tévésorozatot sem mindennap ajánlhatunk kedves olvasóinknak, de amikor megvan rá a lehetőségünk, és még érdemes is megtekinteni, akkor annál nagyobb örömmel tesszük. Az HBO3-ra érkező, az HBO GO-n pedig már elérhető Isten hozott Senkiföldjén egyedi humorú történetében egy birka halálával kezdődik a groteszk történet, amiben megismerhetjük egy nem mindennapi település nem mindennapi lakóit.

Dzsungeltúra (Jungle Cruise)

Hazai mozis premier: 2021. július 29.

Dwayne Johnsonnál megbízhatóbban kevés hollywoodi sztár szállítja minden műfajban ugyanazt a színvonalat, így a Dzsungeltúra is szórakoztató, látványos, vicces beszólásokkal, izgalmas kalandokkal és persze jólelkű főhőssel ellátott családi film. Ami a Karib-tenger kalózaihoz hasonlóan a Disney egyik vidámparki látványossága nyomán készült, és amiben Dwayne Johnson partnere a mindig csodálatos Emily Blunt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.