Elhunyt Antal Imre örök barátja, Jenei József, aki haláláig gondozta a legendás tévést

Fotó: MTI/Beliczay László -
barát Jenei József Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Jenei József, Antal Imre legjobb barátja, aki a halála után küzdött azért, hogy a legendás tévés emléke fennmaradjon. József évek óta csak arra vágyott, hogy láthassa barátja sírját. Ez a kívánsága azonban már nem teljesülhetett.

Jenei József tavaly még azért harcolt, hogy Antal Imre házának falára kikerüljön egy emléktábla, ami őrzi a nagy nevettető emlékét. Az elékszült táblát azonban már nem láthatta, combnyaktörése és szíbproblémái miatt már nem tudta vállalni, hogy felutazik balatoni lakhelyéről Budapestre - írja a Blikk. Antal Imre sírjához sem jutott már el az utóbbi években, pedig nagyon szerette volna rendbetenni, letakarítani. Erre azonban már nem került sor. Idén újabb baleset érte, a másik lábán is combnyaktörést szenvedett, miatt pedig már nem tudott lábra állni.

Antal Imre egykori barátjának tönkrement az élete Fotó: MTI/Beliczay László

"Márciusban tört el a másik lába, akkor kórházba került, megműtötték, majd kiengedték. Egy ideig otthon ápoltuk, de sajnos egyre rosszabbul lett, enni és inni sem tudott egy idő után, ezért újra kórházba került, ahonnan sajnos már nem jöhetett haza" - mondta a lapnak Antal Imre keresztlányának édesanyja.

Józsi szinte az utolsó percig ápolta Antal Imrét. A humorista halála után azonban kicsúszott a lába alól a talaj. Hiába kapta meg Imre örökségét, a bank mindent elvitt a tartozások miatt, ezért is kellett vidékre költöznie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.