Te vajon kitalálod, melyik augusztusban született magyar hírességekre gondolunk? Töltsd ki az általunk összeállított kvízt, és megtudhatod, mennyire vagy tájékozott a hazai sztárvilágban.

Nagyon sok híresség született augusztusban. Sportolók, énekesek, színészek... Mi most a hazai ismert személyekre fókuszálunk.

Elsősorban lássuk, mi jellemzi az augusztusban születetteket:

A nyár utolsó hónapja az augusztus, melyben az Oroszlán és a Szűz csillagjegyűek születtek. Az augusztusi születésűekre jellemző a magabiztosság.Erős akarattal rendelkeznek, vezetői beállítottságúak és szervezettek. Általában jó társaság veszi körül őket, viszont az Oroszlánok és a Szüzek gyakran nem jönnek jól ki egymással, sőt, a Szűz jegy az őrületbe kergeti az Oroszlánokat. Sok kérdés kering a csillagjegyekkel kapcsolatban, például, hogy vajon mekkora hatása van aszcendesnek az életünkre?

Bizonyos elméletek szerint 30 éves korunk felett ez dominál. Sőt, olyan elméletek is akadnak, amik szerint a nyáron született emberek vidámabbak, mint a többi hónap szülöttei, és erre még tudományos indoklás is van. Szakemberek elmélete szerint a nyáron született embereknél magas a D-vitamin szint az anyaméhben, ami pozitívan befolyásolhatja a magzat fejlődését, ezért nem jellemző rájuk, hogy mentális betegségekben szenvedjenek. Bár nagyon okosak és intelligensek, de gyerekként nagyon nehezen kezelhetőek. Hajlamosak gyorsabban fejlődni, mint a saját korosztályuk.

Az augusztusi jegyek imádnak a középpontban lenni. E két csillagjegy olyan karizmatikus adottságokkal rendelkezik, amelyekkel könnyen kivívják a környezetük irigységét. Nem véletlen, hogy a hazai sztárvilágból is ilyen sokan születtek augusztusban.

Kiválasztottunk 10 augusztusban született sztárt, és mindegyikükről feltettünk egy kérdést, hogy teszteljük a tudásodat. 

Most pedig jöjjön a kvíz: nézzük, te hány kérdésre tudod a helyes választ!

 Ez is érdekelhet: Te kitalálod, melyik sztár gyerekkori képét mutatjuk?