Teszteld, hogy mennyire ismered az augusztusban született magyar hírességeket! - KVÍZ

augusztus híresség csillagjegy magyar hazai Nyár kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te vajon kitalálod, melyik augusztusban született magyar hírességekre gondolunk? Töltsd ki az általunk összeállított kvízt, és megtudhatod, mennyire vagy tájékozott a hazai sztárvilágban.

Nagyon sok híresség született augusztusban. Sportolók, énekesek, színészek... Mi most a hazai ismert személyekre fókuszálunk.

Elsősorban lássuk, mi jellemzi az augusztusban születetteket:

A nyár utolsó hónapja az augusztus, melyben az Oroszlán és a Szűz csillagjegyűek születtek.

Az augusztusi születésűekre jellemző a magabiztosság.

Erős akarattal rendelkeznek, vezetői beállítottságúak és szervezettek. Általában jó társaság veszi körül őket, viszont az Oroszlánok és a Szüzek gyakran nem jönnek jól ki egymással, sőt, a Szűz jegy az őrületbe kergeti az Oroszlánokat. Sok kérdés kering a csillagjegyekkel kapcsolatban, például, hogy vajon mekkora hatása van aszcendesnek az életünkre?

Bizonyos elméletek szerint 30 éves korunk felett ez dominál. Sőt, olyan elméletek is akadnak, amik szerint a nyáron született emberek vidámabbak, mint a többi hónap szülöttei, és erre még tudományos indoklás is van. Szakemberek elmélete szerint a nyáron született embereknél magas a D-vitamin szint az anyaméhben, ami pozitívan befolyásolhatja a magzat fejlődését, ezért nem jellemző rájuk, hogy mentális betegségekben szenvedjenek. Bár nagyon okosak és intelligensek, de gyerekként nagyon nehezen kezelhetőek. Hajlamosak gyorsabban fejlődni, mint a saját korosztályuk.

Az augusztusi jegyek imádnak a középpontban lenni. E két csillagjegy olyan karizmatikus adottságokkal rendelkezik, amelyekkel könnyen kivívják a környezetük irigységét. Nem véletlen, hogy a hazai sztárvilágból is ilyen sokan születtek augusztusban.

Kiválasztottunk 10 augusztusban született sztárt, és mindegyikükről feltettünk egy kérdést, hogy teszteljük a tudásodat.

Most pedig jöjjön a kvíz: nézzük, te hány kérdésre tudod a helyes választ!

Loading...

Ez is érdekelhet: Te kitalálod, melyik sztár gyerekkori képét mutatjuk?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.