Felfoghatatlan tragédia: 33 évesen meghalt a Spartacus sztárja

halál Francis Mossman Spartacus gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyen fiatalon, mindössze 33 évesen életét vesztette Francis „Frankie" Mossman. A tehetséges új-zélandi színészt legfőképpen a Spartacus és a Horizont című televíziós sorozatokból ismerte a nagyközönség.

Francis „Frankie" Mossman halálhírét családja jelentette be, akik könnyek között búcsúztatták szerettüket.

"Nehéz szívvel és nagy szomorúsággal értesültünk Francis haláláról múlt hét szombaton, augusztus 14-én, Sydneyben, Ausztráliában. Francis energikus, erős és nagyon szeretetre méltó testvér és fiú volt. A színészközösség köztiszteletben álló tagja volt, és Sydneyben támogató és szeretetteljes családi közösségre talált. Mosolya és energikus jelenléte nagyon fog hiányozni azoknak, akik elég szerencsések voltak ahhoz, hogy megismerhették" - írta a gyászoló család.

A közlemény szerint Francis édesanyjának utolsó kívánsága az volt, hogy még egyszer utoljára láthassa a fiát, mielőtt örök nyugalomra helyezik. Ennek érdekében kezdtek gyűjtésbe a GoFoundMe oldalon - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.