Elképesztő időutazás: így néznek ki ma a Vissza a jövőbe sztárjai - Fotó

Christopher Lloyd Michael J. Fox Vissza a jövőbe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vissza a jövőbe sztárjai összeálltak egy újabb fotóra, így néznek ki most.

A Vissza a jövőbe című film nem várt sikereket hozott, forgatókönyvét 40-szer utasították el, mielőtt elfogadták volna. Szerencsére azonban volt olyan stúdió, ami meglátta benne a fantáziát, és a film bizonyított is: egyrészt máig sokan rajonganak mindegyik részéért, másrészt 19 millió dollárból készült, és közel 400 millió dolláros bevételt hozott; ezzel bemutatásának évében ez lett a legsikeresebb film. Főszereplőit pedig máig imádják az emberek, így a rajongók bizonyára örülnek annak, hogy - legalább néhány fotó erejéig - újra összeálltak.

30 érdekesség a Vissza a jövőbe című kultfilmről

1985-ben mutatták be először a Vissza a jövőbe első részét, amely a világ legnagyobb filmes adatbázisa, az IMDb látogatóinak szavazatai alapján a Vissza a jövőbe minden idők legjobb filmjeinek listáján a 47. helyen áll. Íme, néhány érdekesség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.