Elhalasztják a Televíziós Újságírók Díja gálaestet

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
koronavírus Televíziós Újságírók Díja elhalasztották
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március helyett júniusban adják át a Televíziós Újságírók Díját.

Magyarország Kormánya által közzétett, az egész országot érintő egészségügyi vészhelyzet miatt elhalasztják és a korábban bejelentett márciusi időpont helyett várhatóan júniusban tartják meg a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. Az ünnepélyes díjátadó helyszíne változatlanul a Budapest Music Center lesz.

Az egészségügyi vészhelyzet miatt várhatóan júniusban rendezik a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. A díjátadón összesen 12 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztro reality, talkshow, sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában.

Televíziós Újságírók Díja Forrás: Televíziós Újságírók Díja

A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. Eszerint 2019 „Legjobb női műsorvezetője" lehet Lilu, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője" Majka, Sebestyén Balázs vagy Tilla. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Puskás Petit és Pápai Jocit is, de díjat kaphat Balsai Móni, Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Anger Zsolt is.

Az ünnepélyes gálaest pontos dátumát később jelentik be a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.