Egyedülálló kisfilmmel készült október 23-ra Bagi Iván Sétatörténelem-sorozata - Videó

Fotó / ORIGO Videa -
Sétatörténelem videó október 23. Bagi Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bagi Iván Sétatörténelem-sorozata a harmadik részhez érkezett: a legújabb epizódban az 1956-os eseményeket elevenítik fel, amellyel főként a fiatalabb generációhoz szeretne szólni.

Bagi Iván a március 15-i, valamint az augusztus 20-i ünnepünk feldolgozása után a Sétaforradalom című sorozatában ezúttal az október 23-i eseményeket mutatja be.

A humorista a történész szakot végzett stand up-os Szép Bencével közösen a forradalmi események néhány ikonikus helyszínére látogatott el Budapesten, ahol könnyed stílusban informálják a nézőket az 1956-os forradalmi történésekről.

Bagi Iván és Szép Bence Fotó / ORIGO Videa

"Fiatalosan, lazán, és csak nagyon finoman vegyítve a humort ezzel a történelmi formátummal"

- mondja Bagi Iván harmadik "sétafilm" készítését bemutató werkfilmben annak kapcsán, hogy miként lehet felhívni a fiatalok figyelmét az olyan komoly témákra, mint az október 23-i forradalom és annak felidézése.

A videó megtekintéséhez kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.