Sosem hallott részlet Diana hercegnő temetéséről: ezt akarta megakadályozni a palota

Elton John temetés Buckingham Palota Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt gondolnánk, hogy már mindent tudunk Diana hercegnő életéről és temetéséről, azonban ez közel sincs így. Újabb és újabb részletek derülnek ki, melyekről még senki sem hallott.

Köztudott, hogy Diana és Elton John szoros barátságot ápoltak. A világhírű énekes egy dalt is előadott a hercegnő temetésén, amit Diana emlékére írt. Most kiderült, hogy a palota nem akarta engedélyezni, hogy Elton előadja ezt a szertartáson.

A People.com azt írja, hogy a Sky News csatorna birtokába olyan dokumentumok kerültek, amik azt igazolják, hogy a palota túl szentimentálisnak találta a Candle in the Wind című dalt, ezért nem akarták, hogy Elton előadja. Hogy mégsem teljesült az akaratuk, az dr. Wesley Carrnak, a Westminster apátság esperesének köszönhető, aki levélben kérte a döntés megváltoztatását. Carr azzal érvelt, hogy a dal illik Diana személyiségéhez, ráadásul a hercegnő imádta Elton dalait. Szerecsére kérése meghallgattatott.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.