Eladásra kínálják ezt az ódon, barokk stílusú magyar kastélyt

Forrás: BFVK Zrt/ingatlan.jofogas.hu -
magyar travelo kastély eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladó a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló szőlősgyöröki Jankovich-kúria, amely 25 éve üres. Korábban gyermekotthonként működött.

A szőlősgyöröki Jankovich-kastélynál óriási "Eladó" tábla hívja fel a figyelmet arra, hogy az épület új tulajdonosát keresi. A portáson és kutyáján kívül nem látni az ingatlan területén senkit, huszonöt éve az utolsó táborozók is elhagyták a kastélyt.

"Az '50-es években a helyi tanácstól a fővárosi önkormányzat tulajdonába került a kastély, ahol korábban gyermekotthon működött" – mondta el Klotz Péter, Szőlősgyörök polgármestere a sonline.hu-nak.

A szőlősgyöröki Jankovich-kastélynál óriási "Eladó" tábla hívja fel a figyelmet arra, hogy az épület új tulajdonosát keresi Forrás: BFVK Zrt/ingatlan.jofogas.hu

"1997-ben tartottak itt utoljára táborokat. A 17 hektárnyi területen található iskolaépület, foci- és kézilabdapálya, kápolna, valamint szabadtéri színház. A kastélypark fái védettek" - tette hozzá.

A pályázati felhívás szerint a fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő kastélyért 327 millió forint plusz áfát kérnek.

A fenti ingatlanon kívül még két ódon kastély keresi új tulajdonosát, amelyről bővebb információkat ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.