Ha eleged van a háborúból: vidám fotók, amelyek segítik elterelni a figyelmedet

rajzok művész galéria képek Kristian Mensa vidám fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel ezelőtt mindenki rémülten figyelte a híreket, és még ma sem tudhatjuk, hogy mikor ér véget a szomszédunkban zajló orosz-ukrán háború. Nők és gyerekek százezrei kénytelenek elhagyni otthonaikat, miközben férjeik a fronton harcolnak. Ezekben a borús napokban mindennél nagyobb szükség van egy kis vidámságra.Kattints a képre a galériáért!Forrás: Instagram/mr.krisshttp://she.life.hu/kultur-mi/galeria/20220309-kristian-mensa-cseh-muvesz-rajzok-hetkoznapi-targyak-vidam-kepek-1.htmlmiddleon1200800

Egy cseh művész, Kristian Mensa olyan műalkotásokat hoz létre, amelyben új életre kelnek a mindennapi használati tárgyak. Rajzai ötletesek, humorosak és lélekemelőek, tökéletesek arra, hogy az ember pár percre elfeledkezzen a borzalmakról, magánéleti gondjairól, a problémákról.

Mensa egy igazi polihisztor, ugyanis nem csak illusztrátor, hanem táncos is, aki büszke gánai felmenőire. Első jelentős sikerét három évvel ezelőtt érte el, amikor negyedik helyen végzett a Red Bull Dance Your Style táncversenyén.

A képeiből összeállítottunk egy galériát, amelyet a lenti fotóra kattintva nyithattok meg.

Forrás: Instagram/mr.krisshttp://she.life.hu/kultur-mi/galeria/20220309-kristian-mensa-cseh-muvesz-rajzok-hetkoznapi-targyak-vidam-kepek-1.htmlmiddleon1200800

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.