Nicsak, ki beszél? Kirstie Alley gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirstie Alley – akit a nézők a televízióból és a mozikból is jól ismerhetnek – nem tudta legyőzni a rákot.

A színésznő két gyermeke hétfőn jelentette be a szomorú hírt: "Fájdalommal tudatjuk, hogy fantasztikus, szenvedélyes és szerető édesanyánk egy nemrég diagnosztizált daganatos betegség következtében elhunyt. Nagy erővel küzdött, harcában végig vele volt a családja, akikre az élet végtelen szeretetét és kalandvágyat hagyott örökül. Csodálatos anya és nagymama volt. Hálásak vagyunk a Moffitt Cancer Center orvosainak és nővéreinek a gondoskodásért."


Kiemelték, hogy édesanyjuk életkedve és szenvedélye, alkotási vágya, szeretete az unokái és az állatai iránt páratlan volt. Családját a színésznő arra inspirálja, hogy a lehető legteljesebb életet éljék, pont úgy, ahogy ő tette. A közleményből nem derült ki, hogy Alley milyen típusú rákkal küzdött.

Alley 1987 és 1993 között Rebecca Howe szerepében vált ismertté a Cheers című filmben. A szerep Emmy- és Golden Globe-díjat is hozott számára 1991-ben. Második Emmy-díját a David's Mother (David anyja) című filmben nyújtott alakításáért kapta. A magyar közönség a Nicsak, ki beszél - filmekben zárta a szívébe a színésznőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.