Énekesük elvesztése után új formában, vadonatúj dallal tért vissza a magyar metálzenekar

Siklósi Örs videoklip AWS metálzenekar dalpremier Odaát Stefán Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt az egész ország megrendülten állt a hír hallatán, hogy elhunyt Siklósi Örs, az AWS nevű zenekar fiatal énekese. Örs leukémiával küzdött, és bíztak a felépülésében, a betegség azonban legyőzte a szervezetét.

A zenekar 2021 augusztusában megjelentetett egy videoklipet, mely ahhoz a dalhoz készült, melyet a halála előtt még Örs énekelt, így ezzel a kisfilmmel búcsúztak szeretett barátjuktól. Sokáig nem lehetett tudni, mik az AWS tervei, ám nemrég bemutatták vadonatúj dalukat, a hozzá készült klipet és vele az új frontembert, Stefán Tamást.

Sosem könnyű feladat átvenni egy ikonikus figura helyét, ám a Blikk szerint a rajongók elsőre jól fogadták Stefán hangját és megjelenését a klipben, ugyanis nem ismeretlen az énekes az AWS rajongói számára. Stefán Tamás korábban a Siklósi Örs emlékére tartott koncerten is fellépett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.