Hannah Waddingham Ted Lasso házigazda Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hannah Waddingham, a Ted Lasso című tévésorozat sztárja, Alesha Dixon brit énekesnő és Julia Szanyina ukrán énekesnő lesz a májusi Eurovíziós Dalfesztivál házigazdája Liverpoolban - számolt be róla a BBC News.

A trió vezeti majd a május 9-i és 11-i két elődöntőt. A május 13-i, szombati döntőre pedig Graham Norton brit televíziós műsorvezető is csatlakozik hozzájuk. Világszerte több mint 160 millió nézőre számítanak a műsor szervezői. Nagy-Britannia a 2022-es győztes Ukrajnától vette át a dalverseny megrendezését, mivel a háború miatt Ukrajna nem vállalhatta.


Az Emmy-díjas Waddingham elmondta, nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy részt vehet a műsorban, amelyet a világ egyik legnagyszerűbb zenei fesztiváljának tart. Hozzáfűzte, hogy idén még nagyobb megtiszteltetést jelent, hogy Ukrajna mellett állhat, amely olyan erőről és egységről tett tanúbizonyságot.

Julia Szanyina, a The Hardkiss ukrán alternatív együttes énekese kiemelte, hogy nagy örömmel mutatja majd be az ukrán kultúrát és kreativitást, és alig várja már, hogy Liverpoolban találkozhasson a közönséggel és "az eurovíziós család" többi tagjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.