Az elmúlt években a szerbiai Exit Fesztivál nemcsak a mi térségünk, de a világ egyik legkiválóbb fesztiváljává vált. Ez azért történt, mert a fesztiválnak rendkívül különleges a helyszíne és a fantasztikusan erős a line up, különösen az elektronikus zenei műfajban. Az idei év sem lesz kivétel, mivel az 2023-as EXIT Fesztivál fellépői folyamatosan gyarapodnak.

Az EXIT fesztivál Szerbia egyik legnagyobb és legsikeresebb fesztiválja, ami idén már 22 éves. A fesztivál az elmúlt két évtizedben számos sikert ért el, így jogosan került be a világ legnagyobb fesztiváljainak térképére.

A fesztivál szervezői rendszeresen friss információkkal jelentkeznek az oldalukon, így már sok mindenre fény derült az idei eseményről.

Forrás: Facebook.com/EXIT Festival

Július 6-9. között a Péterváradi erődben találkozhatunk olyan hírességekkel, mint Alesso, The Prodigy, Skrillex és a legendás Wu-Tang Clan. Az elektronikus zene rajongóinak sem kell csüggedniük, mert Claptone, Chase & Status, Dimitri Vegas & Like Mike és Hot Since 82 is fellépnek. A jegyárak nem változtak jelentősen, a teljes bérletet 26.990 forintért lehet megvásárolni. A szervezők azonban további fellépők bejelentésével készülnek, szóval még van mit várni!