Hoppá! Brutális line-uppal készül az idei EXIT Festival

Szerbia fesztivál kibeszélő magazin Prodigy Exit fesztivál
Az elmúlt években a szerbiai Exit Fesztivál nemcsak a mi térségünk, de a világ egyik legkiválóbb fesztiváljává vált. Ez azért történt, mert a fesztiválnak rendkívül különleges a helyszíne és a fantasztikusan erős a line up, különösen az elektronikus zenei műfajban. Az idei év sem lesz kivétel, mivel az 2023-as EXIT Fesztivál fellépői folyamatosan gyarapodnak.

Az EXIT fesztivál Szerbia egyik legnagyobb és legsikeresebb fesztiválja, ami idén már 22 éves. A fesztivál az elmúlt két évtizedben számos sikert ért el, így jogosan került be a világ legnagyobb fesztiváljainak térképére.

A fesztivál szervezői rendszeresen friss információkkal jelentkeznek az oldalukon, így már sok mindenre fény derült az idei eseményről.

Forrás: Facebook.com/EXIT Festival

Július 6-9. között a Péterváradi erődben találkozhatunk olyan hírességekkel, mint Alesso, The Prodigy, Skrillex és a legendás Wu-Tang Clan. Az elektronikus zene rajongóinak sem kell csüggedniük, mert Claptone, Chase & Status, Dimitri Vegas & Like Mike és Hot Since 82 is fellépnek.

A jegyárak nem változtak jelentősen, a teljes bérletet 26.990 forintért lehet megvásárolni. A szervezők azonban további fellépők bejelentésével készülnek, szóval még van mit várni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.