Megújult zsűrivel tér vissza a képernyőre A Dal: ez egyikük kilétére már fény derült

Forrás: Madaras-Czinszky Andrea -
A Dal 2024 zsűri Pintácsi Alexandra Szandi
Pintácsi Alexandra, Szandi a Duna dalversenyének új zsűritagja. A kétszeres eMeRTon-díjas énekes életét 13 éves kora óta a zene határozza meg, A Dal 2024-ben a közönséggel együtt keresi az év magyar slágerét. A következő hetekben a másik három ítészre is fény derül a SzerencseSzombatban.
Szandi a Duna nagy múltú dalválasztójának zsűrijében először foglal helyet. Forrás: Madaras-Czinszky Andrea

A több száz beküldött dalból a szakmai előzsűri már kiválasztotta Az Év Dala 2024 cím várományosait. Az új évad extra fordulójában, az előválogatóban összesen 60 produkció mutatkozik be a televíziós zsűri előtt és kialakul az élő show 40-es mezőnye, a továbbjutó versenydalok mérettethetnek meg a válogató adásokban. Az elődöntőben crossover hangszerelést kapnak a produkciók, a döntőben pedig szimfonikus verzióban hangoznak el, az idén 80 éves Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében. Az előadókat elismert zenei szakemberek támogatják a magyar dalok versenyében.

A fődíj minden eddiginél értékesebb: az év dala előadója a legendás, nemzetközi Hansa Studios-ban, Berlinben készítheti el új lemezét a stúdió szakembereivel – beleértve a felvételi, keverési és masteringelési munkálatokat.

Érdemes figyelemmel kísérni a Duna és A Dal hivatalos közösségi oldalait, mert további izgalmas részletek következnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.