Magyar énekesnő adta elő a Family Guy betétdalát

Forrás:ViacomCBS Networks International -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatodik héten Schoblocher Barbi bújt meg a Zacskó alatt   A magyar beat-rock állócsillaga, a Blahalouisana frontembere, Schoblocher Barbi volt ezen a héten a Zacskós Énekes porondján. Az énekesnő a Comedy Central követői előtt, rejtve adta elő a Family Guy című animációs film fülbemászó betétdalának magyar fordítását. A humorcsatorna Facebook oldalán az énekesnő videója alatt számos tipp érkezett arra, ki lapul a Zacskó alatt, azonban nem egy kommentelőt ért meglepetésként a nagy leleplezés.
Forrás: ViacomCBS Networks International

Az énekesnőnek nem okozott problémát a népszerű sitcom főcímdalának memorizálása. „Megkaptam előre a dalt, amit természetesen már számtalanszor hallottam, így nem volt ismeretlen. Azonban a magyar verzióját kevesebbszer hallottam, mint az angolt” – mesélte az énekesnő. „Pár alkalommal meghallgattam a magyar verziót is, minden mást pedig a helyszínen rögtönöztem. Szerencsére ez az ismerős 10 sor nagyon fülbemászó, így könnyen beleragadt a fejembe” – árulta el Schoblocher Barbi.

Az énekesnő nagyon szereti a Family Guy-t, ezért nem ritka, hogy egy fárasztó nap után kikapcsolódásként a kanapéra lehuppanva a népszerű rajzfilmet nyomja be a tévén. Kedvenc karaktere a szellemileg kissé visszamaradott alkoholista családapa, Peter Griffin. „Szerintem a főszereplő, Peter a legszórakoztatóbb a sorozatban, de ugyanakkor elég idegesítő is. Pont ezért, ha a való életben találkoznék egy hasonló kaliberű emberrel, valószínűleg nem állnék vele szóba és messziről elkerülném. A rajzfilmben azonban nincs párja” – mesélte a Blahalouisana énekese, aki azt is megosztotta, hogy Peter feleségével, Lois Griffinnel, továbbá az értelmiségi beszélő kutyájukkal, Briannel viszont szívesen összefutna bármikor beszélgetni.

Forrás: ViacomCBS Networks International

Schoblocher Barbi papírzacskós produkciója és leleplezése az alábbi linkeken elérhető:

Produkció: https://fb.watch/6c6UCLq3AG/

Leleplező videó: https://www.facebook.com/watch/?v=331914604988915

A Comedy Central Facebook-oldalán minden pénteken egy újabb rejtélyes híresség dalolja el a Family Guy fülbemászó főcímdalát. A szavazásra egy egész hétvége áll rendelkezésre, és hétfő délelőtt érkezik az újabb leleplező videó! Vajon ki lesz legközelebb A ZACSKÓ alatt?

Family Guy 19. évad minden hétfő este 21.55-kor dupla részekkel a Comedy Central műsorán, magyar szinkronnal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.