A hatodik héten Schoblocher Barbi bújt meg a Zacskó alatt

 

A magyar beat-rock állócsillaga, a Blahalouisana frontembere, Schoblocher Barbi volt ezen a héten a Zacskós Énekes porondján. Az énekesnő a Comedy Central követői előtt, rejtve adta elő a Family Guy című animációs film fülbemászó betétdalának magyar fordítását. A humorcsatorna Facebook oldalán az énekesnő videója alatt számos tipp érkezett arra, ki lapul a Zacskó alatt, azonban nem egy kommentelőt ért meglepetésként a nagy leleplezés.

Forrás: ViacomCBS Networks International

Az énekesnőnek nem okozott problémát a népszerű sitcom főcímdalának memorizálása. „Megkaptam előre a dalt, amit természetesen már számtalanszor hallottam, így nem volt ismeretlen. Azonban a magyar verzióját kevesebbszer hallottam, mint az angolt” – mesélte az énekesnő. „Pár alkalommal meghallgattam a magyar verziót is, minden mást pedig a helyszínen rögtönöztem. Szerencsére ez az ismerős 10 sor nagyon fülbemászó, így könnyen beleragadt a fejembe” – árulta el Schoblocher Barbi. 

Az énekesnő nagyon szereti a Family Guy-t, ezért nem ritka, hogy egy fárasztó nap után kikapcsolódásként a kanapéra lehuppanva a népszerű rajzfilmet nyomja be a tévén. Kedvenc karaktere a szellemileg kissé visszamaradott alkoholista családapa, Peter Griffin. „Szerintem a főszereplő, Peter a legszórakoztatóbb a sorozatban, de ugyanakkor elég idegesítő is. Pont ezért, ha a való életben találkoznék egy hasonló kaliberű emberrel, valószínűleg nem állnék vele szóba és messziről elkerülném. A rajzfilmben azonban nincs párja” – mesélte a Blahalouisana énekese, aki azt is megosztotta, hogy Peter feleségével, Lois Griffinnel, továbbá az értelmiségi beszélő kutyájukkal, Briannel viszont szívesen összefutna bármikor beszélgetni. 

Forrás: ViacomCBS Networks International

Schoblocher Barbi papírzacskós produkciója és leleplezése az alábbi linkeken elérhető: 

Produkció: https://fb.watch/6c6UCLq3AG/ 

Leleplező videó: https://www.facebook.com/watch/?v=331914604988915

A Comedy Central Facebook-oldalán minden pénteken egy újabb rejtélyes híresség dalolja el a Family Guy fülbemászó főcímdalát. A szavazásra egy egész hétvége áll rendelkezésre, és hétfő délelőtt érkezik az újabb leleplező videó! Vajon ki lesz legközelebb A ZACSKÓ alatt? 

Family Guy 19. évad minden hétfő este 21.55-kor dupla részekkel a Comedy Central műsorán, magyar szinkronnal!