Tóth Dávid keresi az igazit, íme a jelöltek!

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelemé lesz a főszerep december 5-től a TV2 műsorán! Vasárnap estétől két héten át minden nap figyelemmel követhetik a nézők, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául az agglegény Tóth Dávid. Vajon kialakul-e szerelem valamelyik hölggyel? Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András, akivel folyamatosan megbeszéli majd érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.
Forrás: TV2 Média Csoport

Íme a hölgyek, akik az első adásban bemutatkoznak:

  1. Bakó Anita – a romantikus édesanya – 37 éves vállalkozó, egyedül neveli kislányát, nagyon hiányzik mellőle egy megértő társ.
  2. Bárány Veronika – a szende – 22 éves, Svájcban dolgozik egy kaszinóban, nem zavarja a korkülönbség.
  3. Bertalan Éva – a céltudatos – 35 éves vállalkozó, 17 évesen elköltözött otthonról, azóta önálló. Kriptovaluta befektetéssel is foglalkozott.
  4. Bodó Evelin – a sejtelmes – 26 éves pénzügyi asszisztens, Szlovákiában él. Két éve ért véget a komoly kapcsolata, a fiú sportoló volt, és kapott egy komoly ajánlatot, amit elfogadott, Evelin pedig nem tartott vele.
  5. Bolgovics Barbara – a visszahúzódó – 20 éves, jelenleg a családi vállalkozásban dolgozik. Korábban is volt már idősebb pasija, mindenképp kommunikatív párra vágyik.
  6. Bugárová Csilla – a bevállalós – 29 éves vállalkozó, több hosszú párkapcsolata volt, de egyiket sem nevezi komolynak, mert egyikükkel sem költözött össze.
  7. Csertői-Pál Dóra – a díva – 30 éves, sminkesként dolgozik. Elvált, egyedül neveli a gyermekét. Válása idején egyedül végigjárta az El Caminot.
  8. Csorba Kriszti – a cserfes – 21 éves, telepvezetőként dolgozik egy tüzépnél. Élt Németországban és Hollandiában. Pörgős életet él, sosem unatkozik, a műsort remek lehetőségnek tartja.
  9. Dohos Melinda – az érzékeny – 24 éves, értékesítéssel foglalkozik egy cégnél, emellett nemrég indította el saját vállalkozását: öko-ruhákat tervez és varr.
  10. Kiss Viktória – a határozott – 25 éves, asszisztensként dolgozik. Karakán, magabiztos csajnak tartja magát, aki nagyon szeret táncolni. Igazán komoly kapcsolata nem volt.
  11. Kohán Anita – a lány a múltból – 31 éves, közgazdászként diplomázott, később lakberendezéssel foglalkozott Németországban. Korábban elindult valami közte és Dávid közt, ezért jött a műsorba.
  12. Lovas Annabella – a bűbáj – 29 éves, marketing asszisztens. Visszahúzódó természetű, nagyobb társaságban nehezen oldódik. Külsőre Dávid számára a tökéletes férfi.
  13. Perczel Dóra – a bolondos – 30 éves, spinning edző. A zene és a sport mellett színészettel is foglalkozik. Nem görcsösen akar társat, az igazit keresi.
  14. Szatmári Fanni – a szenvedélyes – 29 éves, marketingesként dolgozik, egyedül neveli 5 éves kisfiát. Különleges érzéke van, nyitott a spirituális világra, de nem mer vele komolyabban foglalkozni.
  15. Székesi Fanni – a szomszéd lány – 27 éves, Hódmezővásárhelyen edző. 14 éves kora óta kézilabdázik. Nem élvezi a szingli-létet, komoly kapcsolatra, családra vágyik.
  16. Szirt Barbara – a kedves lány – 32 éves, személyi edzőként dolgozik. Szabadidejében fest, könyvszobrokat készít. Keresztszülei a legfőbb támaszai. Fontos számára, hogy a párja ki tudja mutatni az érzéseit.
  17. Talapa Lili – a rajongó – 28 éves, a Magyar Vöröskereszt munkatársa. 21 éve latin táncol és tanítja is. Több kajakos ismerőse is van, látásból ismeri Dávidot, nagyon szeretné közelebbről is megismerni.
  18. Tóth Lilla Rebeka – a kacér naíva – 24 éves, nála a komoly kapcsolat az összeköltözéssel kezdődik. Ilyenben még nem volt része. Elsőéves jogász hallgató Győrben.
  19. Tuvic Aleksandra – a nehézbombázó – 24 éves, elkényeztetett egyke gyerekként nőtt fel. Önmagát temperamentumosnak, türelmetlennek és céltudatosnak tartja. Elégedett a külsejével.
  20. Völcsey Kitti – a talpraesett – 30 éves, az édesanyjával él Siófokon. Korábban vendéglátózott, most marketinges, de körmösként is dolgozik. Szereti a török sorozatokat, ezért szívesen elutazna Isztambulba.
  21. Zuzana Zsoldosová – a jószívű – 28 éves, 9 éve Londonban él, egy autista felnőttekkel foglalkozó intézményben dolgozik. Szlovákiában nőtt fel, nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata egy albán fiúval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.