különleges műalkotás művészet vágás lézer eljárás dimenzió mandala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eric Standley egy különleges eljárással készíti a műalkotásait, amelyeket lézeres vágással hoz létre több réteg papírból.

Eric Standley egyetemi docens találta ki azt a bonyolult lézeres eljárást, amellyel a különleges képeit készíti. A csodás alkotásokra hamar felfigyeltek a művészettel foglalkozó sajtótermékek és híre menet Standley technikájának.

A művész a gótikus és az iszlám építészeti díszítésekből nyer ihletet. A képeket lézeres vágással papírból készíti, a kidolgozott rétegek pedig bonyolult háromdimenziós műalkotásokat hoznak létre. A művek több mint 100 réteg papírból állnak és hónapokig tervezi őket. Az elkészült alkotásokat többszörös perspektívákból kell megnézni, hogy minden részletében gyönyörködni tudjunk.

Kisgyerekeik szeme láttára zuhant a szakadékba egy párhttp://www.life.hu/news/20140811-a-cabo-de-roca-sziklainal-lezuhant-egy-lengyel-par-a-gyerekeik-szeme-lattara.htmlA Cabo de Roca szikláinál szeretett volna jobb látószöget találni a fényképhez egy lengyel pár, ezért átmásztak a korláton. Mindketten a mélybe zuhantak, és kisgyerekeik szeme láttára szörnyethaltak.NewsÚjabb utasszállító zuhant lehttp://www.life.hu/news/20140810-teheranban-iranban-lelszallas-kozben-zuhant-le-egy-utasszallito-repulogep-48-halott-van.htmlFelszállás közben lezuhant egy utasszállító Teheránban.NewsA 3 kismalac és a kistigris szunyókálnak - Ez a nap legcukibb állatos fotójahttp://www.life.hu/news/20140808-egy-tigriskolyok-es-harom-kismalac-tejtestverek-egyutt-alszanak-sziracsa-tigriskertjeben.htmlA kismalacok és a tigriskölyök tejtestvérek, vagyis a kistigrist az anyakoca táplálja. Szokatlan egy barátság!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.