A rúdtánc diatalmenete: nőiesség, erotika, és kemény sport

rúdtánc erotika Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma végtelenül örül annak, hogy lassan sikerül sportként elfogadtatnia a poledance-et, vagyis a rúdtáncot.

,,Az emberek kezdenek sokkal elfogadóbbak lenni. Minden egyes verseny egy előrelépés, hogy elfogadtassuk a tánc sportértékét." - vallotta Pirner Alma. Pálmaffy Barbara, a Miss Poledance Hungary 2011 győztese egy ötéves kisfiú édesanyja, aki 2010 elején próbálta ki először a rúdtáncot. A lányt a hobbi és a kíváncsiság vezérelte, és nagyon hamar a poledance rajongója lett.



Korábbi VV-s szereplők a ValóVilág 5-ben! - A csatorna újabb részleteket árult el az új műsorrólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110908-vv-aniko-gigi-beci-es-oliver-az-egykori-vv4-jatekosok.htmlStohl milliókat bukik a börtönben töltött hónapok alatthttp://www.life.hu/legykepben/20110907-budapesti-pest-megyei-esetleg-bacskiskun-megyei-bortonben-fog-ulni-stohl.htmlZimány Linda mindent feladott a szerelméérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110907-zimany-linda-mindent-feladott-a-szerelmeert.htmlAngelina és Brad gyermekei nehezen viselik a lesifotósokathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110907-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyermekei-nehezen-viselik-a-lesifotosokat.html10 hónap börtönt kapott! Stohl András megszólal - Videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110907-10-honap-bortont-kapott-stohl-andras-megszolal-videoval.htmlAl Pacino barátnőjével érkezett a velencei filmfesztiválrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110906-al-pacino-is-tiszteletet-tette-a-velencei-filmfesztivalon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.