családfakutatás színésznő Tom Hanks összeomlás Rita Wilson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kikészült Tom Hanks neje egy családi titkok hallatán.

Tom Hanks felesége, Rita Wilson könnyekben tört ki az NBC Who Do You Think You Are című műsorában, amikor megtudta, hogy édesapjának volt egy előző házassága, és az apa első felesége a szülés után három nappal meghalt. A kisgyermek, vagyis Rita féltestvére sem élhetett sokáig, ő a születése után pár hónappal hunyt el.

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



www.nbc.com
www.nbc.com

A titkokról a Bulgáriában élő nagybátyja révén szerzett tudomást a világsztár, aki egy amerikai tévéműsor stábjával utazott Európába, hogy felkutassák a családfáját. A színésznő először édesapja szülőhelyére ment Görögországba, majd onnan Bulgáriába, hogy kiderítsen mindent, amit tud a családi titkokról. Rita végül rátalált a 96 éves, régen elveszett nagybátyjára is, akivel könnyek között átbeszélték a múltat. Tom Hanks neje megtudta, apja katona volt sok évtizeddel ezelőtt, és börtönben is volt két évig.

Tipp! Lilu és Ördög Nóri együtt! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Szabályt szegtek a fiatalok - Büntetésre számíthat a Megasztár két énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120402-szabalyt-szegtek-a-fiatalok-buntetesre-szamithat-a-megasztar-ket.htmlDundika meztelen testével üzletel a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20120402-dundika-meztelen-testevel-uzletel-a-nepszeru-musorvezeto-majka.htmlMeghökkentő produkció sokkolta a Csillag születik zsűritagjaithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120331-csillag-szuletik-a-valogatas-2012.htmlMegasztár 6: István vonzereje nem volt eléghttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120331-megasztar-6-istvan-vonzereje-nem-volt-eleg.htmlCápák közt vezettek műsort Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/legykepben/20120330-capak-kozt-vezettek-musort-sebestyen-balazsek.htmlKiderült Gesztesi Károly és Liptai Claudia eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20120330-kiderult-gesztesi-karoly-es-liptai-claudia-titka-a-szinesz-hivatalosan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.