rádió Bumeráng Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A médiatanács felmondta a Neo FM szerződését, miután nem fizetett a csatorna.


Forrás: MTI/Beliczay László
Forrás: MTI/Beliczay László

A népszerű rádiós elmondta, hogy ők is most értesültek a hírről és még Bochkor Gáborral sem sikerült beszélnie. "Nem közöttünk és az NMHH között volt a gond, hanem a tulajdonosok és az NMHH között, így mi is most értesültünk a dologról" - mondta. "Korábban úgy beszéltem meg a csatornával, hogy én a Bumerángból csak fizikailag szállok ki, valamint egy esti sávot is ígértek: egy mindennapos, háromórás, önálló műsort."

Boros Lajos egyébként nem tűnt kétségbeesettnek a telefonban. "Széles spektruma van a lehetőségeknek, mert nem csak a rádió az, amely képet és hangot is egyszerre közvetít, de kicsit mindenképpen át kell most gondolni a családi kasszát" - nyilatkozta a Life.hu-nak.

Zséda: "Nem szoktam beszélni a bajaimról"http://www.life.hu/legykepben/20120619-zseda-nem-magvacskakon-el-es-a-bajairol-sem-szeret-beszelni.htmlTartozásai vannak, mégis új luxusautóval jár Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120619-uj-luxusautoval-jar-stohl-andras.htmlSzépségek a premierenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120619-alessandra-ambrosio-es-kislanya-a-premieren.htmlLenyúlta Alekosz millióit barátnője, Betty, majd szakítottakhttp://www.life.hu/legykepben/20120619-a-valovilag-nyertesenek-ex-baratnoje-megcsalta-es-lenyulta-alekosz-millioit.htmlAz énekesnő lógó mellei kiverték a biztosítékot mindenkinél - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120618-tolvai-renit-kritizaljak-a-celebek-es-keleti-gyorgyi-is-a.htmlJáksó László: "Nagyon sokat pelenkáztam"http://www.life.hu/legykepben/20120618-jakso-laszlo-lehanyta-fiat-kiskoraban-de-szeretne-meg-gyereket-.htmlLepofozták az agresszív és tomboló magyar énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20120617-botrany-a-viva-cometdijkioszto-afterpartijan-elcsattant-egy-pofon-der-heni.htmlÉletéért reszketett az énekesnő - Villám csapott a repülőgépébehttp://www.life.hu/legykepben/20120615-eleteert-reszketett-az-enekesno-dannii-minogue.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.