konkurencia VV Gergő csalódás ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Való Világ randi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összejött a ValóVilág 5-ből ismert Dukai Gergő és az ÖsszeEsküvők műsor döntőse, Nikó. A két valóságshow-szereplő kapcsolata azonban nem bizonyult hosszú életűnek, mivel a lány visszament az exéhez.

Júniusban szakított az ÖsszeEsküvők döntős párosa, Ricsi és Nikó. A szenvedélyes szerelmesek akkor megpróbáltak új életet kezdeni, bár mindketten kijelentették: könnyen lehet, hogy nem végleges a szétválás. Nikó, akit jobban megviseltek a történtek, úgy döntött, testedzéssel vezeti le a felgyülemlett feszültséget.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nikó és Ricsi az ÖsszeEsküvőkben


"Épp abba az edzőterembe kezdtem járni, ahová Dukai Gergő is. Rövid idő után szimpatikusak lettünk egymásnak, így elkezdtünk SMS-eket váltani, üzengetni az interneten, aztán találkoztunk néhányszor. Elmentünk együtt focimeccsre is, kerti partira, moziba" - folytatta a csinos fiatal lány.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Gergő

Szerelem azonban nem tudott kialakulni, mert Nikó nem akarta megbántani expárját, Ricsit. "Gergővel nem randizgattunk túl sokáig. Az az igazság, hogy rájöttem, képtelen vagyok lezárni a kapcsolatomat Ricsivel, még mindig szerelmes vagyok belé. Azt meg nem tartottam tiszta játéknak, hogy átverjem Gergőt" - tette hozzá Nikó. "Most úgy tűnik, újra megpróbáljuk Ricsivel. Igaz, nem megy olyan egyszerűen. Az újrakezdés első három napjában minden rózsaszín volt, azóta azért nehezebb. A külön töltött három hét alatt sok mindent csináltunk, amit a másik nem nézett jó szemmel" - magyarázta a Borsnak a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.