Nős férfit szeret Szinetár Dóra - A színésznek egy kétéves kisfia is van

Bereczki Zoltán párkapcsolat szerelem Szinetár Dóra szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra új kedvese, Makranczi Zalán családos ember, akinek felesége és egy kétéves kisfia van!

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán augusztus elején jelentette be a szakítást. Azóta pedig kiderült, hogy Dóra nincs egyedül: egy ideje együtt van A mizantróp férfi főszereplőjével, Makranczi Zalánnal.

Dóra május elején kezdett el próbálni, s a hírek szerint Zalánnal nagyon hamar megtalálták a közös hangot. A mizantróp nem szűkölködik pikáns jelenetekben sem, így a fiatalok könnyen egymásra találtak, és már mindenki kész tényként kezeli: Makranczi és Szinetár egy pár. A férfi azonban nem független - nős, és egy kétéves kisfiú édesapja, aki 2010 nyarán született. A színész felesége, Edina délvidéki magyar, aki egyetemre Budapesten járt. A Blikk szerint beteg édesapja is itt lakik, a családdal közös lakásban. A férfi a napokban szakíthatott gyermeke édesanyjával, a nő ugyanis augusztus 25-én tudatta barátaival a közösségi adatlapján, hogy már "egyedülálló".

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

"Nemrég szakítottak, de úgy tudom, nem váltak el. Edina nem sokkal azután írta ki az oldalára, hogy újra szingli, miután kirobbant a botrány. Edina féltette a férjét a színpadtól, gyakran volt féltékeny, most pedig kiderült, hogy nem is minden alap nélkül. Nem hiszem, hogy megbocsát Zalánnak, de azt tudom, hogy ha egyedül maradnak hárman, azaz a kisfiú, Edina és az apukája, azt nem tudják egykönnyen átvészelni" - nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.