Bogáth Emese vesebetegség válás tehetségkutató tragédia The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly pofonokat kapott már az élettől Bogáth Emese, a Voice versenyzője. A 31 éves lány, aki egykor a TV2 Popsztárok című műsorában tűnt fel először, gyermeke születése után súlyos autoimmun vesebetegséget kapott és míg az életéért küzdött, a férje is magára hagyta - tudta meg a Life.hu.

Megkeményítette az élet a 31 éves Bogáth Emesét, akinél másfél évvel kislánya, Mandula születése után, 2010 nyarán súlyos autoimmun vesebetegséget diagnosztizáltak. "Nehéz küzdelem volt, de a lányom miatt mindenképp élni akartam, ez erőt adott ahhoz, hogy legyőzzem a kórt" - emlékszik vissza a Voice versenyzője, aki ráadásul a legnagyobb bajban szembesült vele, hogy kik azok, akikre valóban számíthat. "A gyermekem apja a betegség ideje alatt hagyott el és az addig közelinek hitt barátok is elkoptak mellőlem. Csak a szüleimre számíthattam. Ez a tapasztalat megkeményített, ma már sokkal nehezebben engedek magamhoz közel bárkit" - árulta el a Life.hu-nak a fiatal anyuka, akinek az életében a kislánya mellett a zene volt a fő kapaszkodó.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

Emese ugyanis nem először indult el tehetségkutató versenyben: 10 éve az egyik győztese volt a Popsztárok című műsornak, amelynek köszönhetően tagja lett a Sugar & Spice nevű formációnak. "Egy évig jártuk az országot, sikeresek voltunk, de a menedzsment miatt egy év után véget ért ez a kaland. De az éneklést sosem adtam fel, azóta is több formációban énekelek" - mondja Emese, aki most a Voice-ban is azért indult el, hogy új lendületet adjon zenei karrierjének. Az, hogy ez sikerült-e neki, kiderül a Voice ma esti adásából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.