Nem akar bátyja hátán felkapaszkodni Fenyő Iván húga

siker ismertség tehetségkutató énekesnő Fenyő Iván The Voice sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szeretne ismert bátyja árnyékában élni Fenyő Iván énekesnőként dolgozó húga, aki azért indult el épp a Voice-ban, mert tudta, hogy itt csak a hangja dönti majd el, hogy sikerrel jár-e - tudta meg a Life.hu.

Fenyő Fruzsina évek óta énekesnőként dolgozik, de mindig is törekedett arra, hogy saját teljesítménye alapján ítéljék meg és soha ne azért, mert ő Fenyő Iván, a népszerű színész húga. "Nagyon jó testvérek vagyunk, és Iván mindenben támogat engem, de én egy különálló személyiség vagyok, és a saját teljesítményemnek köszönhetően szeretnék sikereket elérni" - árulta el a Life.hu-nak a Voice versenyzője.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Fruzsina nem véletlenül indult el épp ebben a tehetségkutató műsorban. Annak ellenére, hogy nem jutott tovább, mégsem bánja, hogy esélyt adott önmagának. "Megnyugtatott, hogy itt csak a hangom dönt és semmi más. Nem tudom, hogy miért nem fordultak meg a Mesterek, de ott a színpadon szembesültem több hibámmal, amiket ennek köszönhetően kijavíthatok és az itt szerzett tapasztalatokat a saját hasznomra fordíthatom" - mondta Fruzsina, aki hamarosan saját zenekarával a Művészetek Palotájában áll színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.