Bizarr! Popsit villantott Madonna

bizarr meglepő popsi Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékony célból villantott popsit Madonna a turnéja legutóbbi, New York-i helyszínén. A popkirálynő egyértelművé tette, hogy formás domborulatait azért mutatja meg a nagyközönség előtt, hogy ezzel pénzt gyűjtsön a Sandy hurrikán áldozatainak.

Sok meglepő dolgot követett már el Madonna, így szinte már meg sem lepődünk legutóbbi jótékonysági akcióján. A díva a MDNA Show New York-i helyszínén popsit villantott annak érdekében, hogy minél több pénzt gyűjtsön az Amerika keleti partját sújtó Sandy hurrikán áldozatainak. "Megmutatom nektek a meztelen fenekemet. Ha látjátok a fenekemet, biztosan több pénzt adtok" - fűzte akciójához Madonna, aki azt is jelezte, hogy a színpadra feldobott dollárokkal egyenesen a Sandy hurrikán áldozatain segít. Furcsa módja ez a jótékonyságnak, bár kétségtelenül hatékony.

Nézd meg Madonna formás hátsóját itt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.