Az ítész szerint reménytelen Zámbó Krisztián

X-Faktor kritika Puzsér Róbert reménytelenség Zámbó Krisztián beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert beszólt Zámbó Krisztiánnak. A Csillag születik egykori ítésze szerint Jimmy fia teljesen reménytelen énekes.

A legnagyobb közösségi oldalon szólt be Zámbó Krisztiánnak a Csillag születik egykori ítésze, Puzsér Róbert, aki teljesen reménytelen énekesnek titulálta Jimmy fiát. "Ha valaki eddig nem szembesült volna vele, a faszi annyira reményteljes énekes, amennyire reményteljes száztízes gátfutó Danny DeVito. Kettőjük között csupán az a különbség, hogy Hollywood első számú törpéje soha nem próbált gátat ugrani, továbbá nem volt atléta a faterja" - írta Puzsér hozzátéve, hogy ő nem akar a Zámbó Krisztánt szidók táborához csatlakozni, de reménykedik abban, hogy előbb-utóbb kizárólag a nívósabb produkciók kerülhetnek majd képernyőre.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Egy nap pedig talán oda is eljutunk, hogy nem a módszeresen leépített ízlésű tömegek SMS-ei döntenek arról, hogy ki legyen Magyarország aktuális karaoke hercege vagy hercegnője. Azon a napon már a regisztrációnál hazazavarják majd azokat, akik nem saját számmal vagy legalább egy normális feldolgozással jelentkeznek be a sztárgyár bejáratánál" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.