házasság Való Világ valóságshow szerelem gyermekáldás VV Béci sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnősült VV Béci. A ValóVilág egykori szereplője mindössze egy hónappal az eljegyzés után már ki is mondta a boldogító igent kedvesének.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Mindössze egy hónappal a leánykérés után össze is házasodott VV Béci és párja, Adrienn. A szerelmesek évtizedek óta ismerik egymást, három éve alkotnak egy párt, és kapcsolatuk még a ValóVilág alatt külön töltött időszakot is túlélte. Épp ezért érezte úgy Béci, hogy itt az ideje megpecsételni szerelmüket. "Egy hónappal ezelőtt jött egy villámcsapásszerű érzés; letérdeltem Adri elé, és megkértem a kezét. Nem akartam éveket várni az esküvővel, így szinte azonnal el is kezdtük szervezni a nagy napot. Három hét alatt sikerült is mindent megterveznünk, aminek nagyon örültünk" - árulta el a Blikknek Béci hozzátéve, hogy a felröppent pletykákkal ellentétben párja még nem terhes, nem egy hamarosan érkező baba miatt siettek a ceremóniával, ugyanakkor örülnének az érkezésének. "Ha jön, majd jön, mi szeretettel várjuk. Már nem rajtunk múlik! Teljes mértékben felkészültünk a baba érkezésére, minden egyes nap dolgozom rajta, hogy összejöjjön" - tette hozzá nevetve a ValóVilág sztárja.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Nagymama fiatal fiút szeret - Egy különös társkereső



Kicsinálták az X-Faktor sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121126-zambo-krisztian-jimmy-fia-ugy-erzi-hogy-kicsinalta-a-gyulolet.htmlZámbó Szebasztián: "Krisztián be van drassolva a színpadon"http://www.life.hu/legykepben/20121125-zambo-szebasztian-krisztian-felmegy-a-szinpadra-es-osszeszarja-magat.htmlDurva körülmények közé kerültek az elkényeztetett hírességekhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-stab-a-tanyan-cimu-musorban-iszak-eszti-musorvezeto-szokatlan-korulmenyek.htmlKatalin hercegnő meztelen mellei miatt mondott le egy főszerkesztőhttp://www.life.hu/legykepben/20121125-katalin-hercegno-meztelen-mellei-miatt-mondott-le-michael-okane-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.