Brad Pitt színésznő meglepő nyugdíj Angelina Jolie döntés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő bejelentést tett Angelina Jolie. A világ egyik legnépszerűbb színésznője elárulta, hogy a közeljövőben befejezi a filmezést és nyugdíjba vonul, hogy idejét a gyermekeinek szentelhesse.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Senki sem gondolta volna, hogy a világ egyik legnépszerűbb és legtöbbet foglalkoztatott színésznője, Angelina Jolie a visszavonuláson gondolkodna. Pedig így van. A napokban egy interjúban erre utalt. "Azt hiszem, legkésőbb akkor abba kell hagynom a filmezést, ha a gyermekeim tinédzser korúak lesznek, mert akkorra már túl sok lesz az otthoni teendőm" - jelentette ki Angelina. "Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy színésznő lehettem, csodálatos szerepeket játszhattam, de ha eljön az ideje, megleszek enélkül is" - szögezte le. Nemcsak Angelina, de párja, Brad Pitt is hasonló döntésre jutott nemrégiben. A népszerű színész úgy határozott, hogy 50 éves kora után elsősorban a kamera mögött, rendezőként keresi majd a kenyerét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.