Szörnyen ciki! VV Éva videoklipben vonaglik

VV Éva videoklip Való Világ celeb Baukó Éva sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a sztárok Baukó Éva legújabb szereplésén. A ValóVilág egykori sztárja Barna Barnabás mulatós videoklipjében vállalt szerepet - tudta meg a Life.hu.

Kiborultak a sztárok Baukó Éva legújabb megmozdulásán. A ValóVilág egykori szereplője Barna Barnabás mulatós klipjében vállalt szerepet. A végeredmény finoman szólva kiverte a biztosítékot több zenésznél.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Éder Krisztián, azaz SP szerint érthetetlen a jelenség. A zenész-fotós a közösségi oldalán borult ki. "Ezt hogy merészelték?"- írta. Puskás Peti is kiakadt a klip láttán. "Jól kezdődik az év. Ennél minden jobb lehet. Köszönjük maya istenek" - írta ki a Megasztár egykori szereplője a közösségi oldalán. Felhívtuk Baukó Évát, hogy megkérdezzük, mégis hogy érintik őt ezek a kritikák, a ValóVilág egykori sztárja azonban keresetlen stílusban utasította vissza a megkeresést. "Elegem van az újságírókból, jó?" - fakadt ki a botrányhősnő.

A Life.hu úgy tudja, hogy a szörnyen ciki videót időközben eltávolították az internetről, mivel megsértődött a negatív kritikák hallatán Barna Barnabás, a mulatós szám előadója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.