Botrány a Voice-ban! Pornósokat akartak háttértáncosnak

Mező Misi pornó mester sztriptíz The Voice botrány sztár Bűdi Szilárd énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrány tört ki a Voice tegnapi főpróbáján! Mező Misi kiakadt, mert az egyik versenyzője mögé sztriptíztáncos lányokat állítottak, akik a szám közben félmeztelenre vetkőztek - tudta meg a Life.hu.

Maga Bűdi Szilárd lepődött meg a legjobban, amikor a Voice tegnapi főpróbáján - a megszokott táncosok helyett - egyszer csak két sztriptíztáncosnő jelent meg, akik a produkciója közepén ledobták a melltartójukat és félmeztelenül táncoltak. Az énekes Mestere, Mező Misi is jelen volt a próbán, akinek fogalma sem volt róla, hogy mi várható a színpadon, és teljesen kiakadt a látottakon, sőt, a színfalak mögött összekülönbözött a kreatív producerrel is - tudta meg a Life.hu helyszínen tartózkodó újságírója.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Ezzel a műsorral felállítottunk egy szintet, most meg go-go girlök táncolnak!" - borult ki Misi közvetlenül a dal után, majd arra kérte a kreatív producert, hogy változtasson a produkción. "Kicsit erősnek érzem, hogy ilyen lányokkal próbálják erősíteni Szilárd előadását. Nem hiszem, hogy ebbe az irányba kéne elvinnünk a műsort. Mesterként vétójogom van, amivel most éltem is, mert nem szeretném, hogy a 'gyerekem' előadását ez alapján ítéljék meg. Nincs semmi bajom a szép nőkkel, de egy ilyen show maximum egy fesztiválon elfogadható szerintem. Ráadásul a Voice-t nem csak felnőttek nézik" - mondta el később, miután lehiggadt. Bűdi Szilárd maga sem örült a ledér lányoknak. "Sok mindenhez hozzászoktam már, hiszen rendezvényeken és televíziós műsorokban is dolgoztam az elmúlt években, sőt vizespólóversenyt is vezettem már. Ebben a helyzetben azonban nem örülök ennek a show-nak, ami inkább egy motoros találkozóra való" - árulta el az énekes. Nézd meg a ma esti adásról szóló összefoglalónkat itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.