Élő show-ban csúsztak ki Pamela Anderson mellei a ruhából

cici Sztárok a jégen Pamela Anderson celeb villantás show sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson mellei a Sztárok a jégen amerikai változatában, élő adásban villantak ki. A váratlan látványosság azonban nem tette szimpatikusabbá a Baywatch egykori sztárját, akit elsőként szavaztak ki a show-ból.

Váratlan showelemmel dobta fel szombat este Pamela Anderson a Sztárok a jégen amerikai változatát. A színésznő kűrje közben hatalmas melleit elengedték a ragasztók, és élőben kivillantak a cicijei, amelyeket szerencsére mellbimbótapasz fedett, így Pamela képtelen volt aztán tisztességesen végigcsinálni produkcióját.

"Nagyon sajnálom a partneremet. Összezavart, hogy kivillantak a melleim, bár ez már elég általános dolog az életemben" - árulta el aztán a Baywatch hatalmas mellű sztárja, akit a nézők nem zártak szívükbe, és elsőként küldték haza a show-ból. A Sztárok a jégen műsorvezetője, Phillip Schofield szerint akár jól is elsülhetett volna a váratlan villantás. "Ha ez egy kicsit előbb történik, lehet, hogy a férfinézők a döntőbe szavaztak volna rögtön" - nevetett Phillip.
Pamela azonban valószínűleg nem vette ilyen könnyedén a kiesését, ugyanis minden centre szüksége van, miután álmai házának felépítése után egyszerűen csődbe ment. Ráadásul mentálisan is teljesen labilis és arra készül, hogy ismét szakemberhez fordul problémáival. "Vissza kell mennem a pszichiáteremhez, mert nem vagyok jól" - árulta el kiesése után.

Szexkereskedelem áldozata lett a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-foldesi-agi-a-tv2-sztarja-a-bunok-es-szerelmek-cimu.htmlAz élő show előtt balesetezett a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130107-berkes-oliver-a-voice-enekesenek-autobalesete-volt.htmlKéssel üldözte barátnőjét VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130107-vv-eva-bauko-eva-kessel-uldozte-baratnojet.htmlAnyósával ünnepelt a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130104-madar-veronika-a-joban-rosszban-sztarja-az-elso-karacsonyt-unnepelte.htmlA Voice Mestere kemény kritikájával teljesen összetörte versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130105-czerovszky-heni-a-voice-versenyzojeben-somlo-tamas-a-voice-mestere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.