fashion week praktika kiegészítő ruha cipő divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a sztároknak jár ki a tökéletes megjelenés. Apróság ugyan, de annál kellemetlenebb lehet egy izzadságfolt a ruhán vagy egy beszorult tűsarok macskakövek közé, durvább esetekről nem is beszélve. Nem kell kiszolgáltatottnak lenned, mindenre van megoldás! A Life.hu összegyűjtötte a leghasznosabb praktikus kiegészítőket.

Tipp! Vásárolj akciósan és próbálj a fotelből! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



Magas sarkú cipő: ellenségből barát

Tény, hogy a tűsarkú cipők hosszabbá és formássá teszik a lábat, de azt is tudjuk, hogy viselésük számtalan negatívummal is jár. Sőt, egészen súlyos lábproblémákat is okozhat, mint a kalapácsujj, amely olyan nőkre jellemző, akik rendszeresen hordanak magas sarkú, hegyes orrú cipőt. A legtöbb új cipő gondja, hogy feltöri a sarkat és kisebesíti a lábfejet. A sarokvédő szirmokkal ezt kivédheted, ráadásul a láb biztosításával annak csúszkálást is meggátolja, a lengéscsillapító funkciója pedig a hátat is megkíméli.


Cipősarokvédő és sarokvédő szirom

A másik okos találmány a magas és vékony cipősarkat teszi szélesebbé, így most már ott viselhetsz magas sarkút, ahol csak szeretnél. Ez a kis áttetsző sarokvédő lehetővé teszi, hogy kerti partin vagy esküvőn magabiztosan sétálj a fűben és ne süllyedjen el a cipőd sarka.

Izzadságfoltok: előzd meg, ne takargasd!

Kellemetlen, de egyaránt természetes testi reakció az izzadás, amely funkciója a test hűsítése és a méreganyagok kilökése a bőrből. Nyáron ez a folyamat még inkább felerősödik. Ne hidd, hogy a sztárok és ismert emberek életét nem nehezítik a foltok a ruhán. A ciki pillanatokat könnyen elkerülheted egy jó dezodorral, de vannak helyzetek, ruhák, amikor igenis szükséges, hogy bevesd a hónaljvédő betétet. Praktikus, észrevétlen, és a ruhára ragasztva meggátolja az izzadságfoltok kialakulását.

Tipp! Csúnyácska nőből igazi dáma lett a legismertebb szerető! Kattints a képekért!



Az izzadság az arcon nemcsak kellemetlen, de nem túl higiénikus, ha a testnedv letörlése kézzel történik. A mattosító arctörlő kendővel nemcsak az izzadságot tüntetheted el, hanem a kórokozókat is.

Thinkstock
Thinkstock

Átlátszó felső: mutass keveset, de azt szexisen!

A Szex és New York Samanthája műmellbimbóval hódított. New Yorkon kívül viszont másra törekednek a nők: esztétikumra, sejtelmességre. Áttetsző vagy vékony anyagból készült ruhához, felsőhöz praktikus megoldás a mellbimbótapasz - jó lett volna, ha Tolvai Reni is tud erről. Ennek egy kihívó változata a színes tapasz, amely csillag és szív, de akár virág mintában is kapható. Vigyázat! Könnyen mellélőhetsz, ha te sem figyelsz oda a színválasztásra, mint korábban Hayden Panettiere, a Sikoly 4 sztárja.


Mellbimbótapaszok

Merész dekoltázs: használj kétoldalas ruharagasztót

Anélkül, hogy tönkretennéd a ruháidat, mert vasalással próbálod koordinálni őket, használj kétoldalú ruharagasztót. Kétségtelenül hasznos, akár egy gallér, testtől elálló ruha vagy merész dekoltázs helyén tartásában.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért! (18+)



Hatalmas combjait akarta eltakarni az énekesnő, óriási divatbakit vétetthttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-oriasi-divatbakit-vetett-az-enekesno-christina-aguilera.htmlKínos nyári szépségbakikhttp://www.life.hu/szepulj/20120701-kinos-nyari-szepsegbakik-nem-csak-a-strandon.htmlSzörnyű divatbakit vétett a csinos világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120625-szornyu-divatbakit-vetett-a-csinos-vilagsztar.htmlKínos baki: Hatalmas izzadságfolt csúfította a magyar híradós ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20120601-durva-baki-hatalmas-izzadsagfolt-csufitotta-a-magyar-hirados-ruhajat.htmlBakizott az Alkonyat sztárja, mindenki láthatta a melleithttp://www.life.hu/legytrendi/20120527-bakizott-az-alkonyat-sztarja-kristen-stewart-kilogott-a-melle.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.