Janics Natasa válás sportoló olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válik Dusev-Janics Natasa! Az olimpikon sportolónő ezzel a lépéssel igyekszik elérni, hogy ismét szerb színekben indulhasson.

Dusev-Janics Natasa mindent megtesz azért, hogy végre szerb színekben sportolhasson. A kajakozónő egy szerb lapnak elárulta, hogy hajlandó elválni a férjétől, ha ezzel meggyorsítja a jogi eljárást.

Forrás: MTI/Kovács Anikó
Forrás: MTI/Kovács Anikó

A sportág nemzetközi szövetsége a múlt héten a magyarok javára döntött, ezért határozott úgy Dusev-Janics, hogy cselhez folyamodik. Egy szerb lapnak azt nyilatkozta, hogy elválik férjétől, Adrian Dusevtől, majd amikor a férfi megkapja a szerb állampolgárságot ujra hozzámegy. Ezzel reményei szerint biztosítja azt, hogy a következő olimpián már szerb sportolóként indulhasson. A sportoló szerint biztosan sikerül a trükk. "Az RTS televíziónak nyilatkoztam az ügyről, s kijelentettem, mindent elintéztem, és biztos, hogy már az idén szerb színekben versenyezhetek" - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.