Alaposan lemaradt a próbákkal a Szombat esti láz egyik táncosa

Dundika Bálint Antónia tánc Szombat esti láz bejegyzés beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden egyes próbával töltött perc számít, hogy a hamarosan induló Szombat esti láz amatőr versenyzőinek ne akadjon össze a lába az élő műsorban. De nem mindenki olyan szerencsés, hogy máris próbálhat!

Van, aki már minden nap több órát gyakorol, és van, aki még bele sem fogott. A közösségi portálon közzétett bejegyzésekből kiderül, hogy nagyon is komolyan veszik a megmérettetést a leendő táncosok, akiknek kilétét hivatalosan még nem fedi fel a csatorna. "Belevetettem magam a munkába:) hogy milyen munkába, azt még mindig nem mondhatom el, de már gyűjtöm nektek a fotókat, hogy mindent lássatok azt elejétől. Kemény hónapok előtt állok" - írja Bálint Antónia. Dundika viszont csak otthonról irigyli versenytársait, ugyanis neki még nem sikerült elkezdenie a gyakorlást. "Itthon vagyok betegen, a lakást sem nagyon tudom elhagyni" - tudta meg a Life.hu a playmate-től, amikor kisfia korábbi balesetéről érdeklődtünk.

Forrás: www.facebook.com, Just Creative
Forrás: www.facebook.com, Just Creative

Bálint Antónia és Dundika


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.