esküvő menyasszony Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy, hanem két menyasszonyi ruhával készül esküvőjére a TV2 Tűsarok című műsorának producer-műsorvezetője, aki a Balaton egyik legszebb helyén, a romantikus Tihanyi-félszigeten fogja kimondani a boldogító igent.

Végre megtalálta az ideális esküvői ruhatervezőt Orosz Barbara, aki nem más, mint a sztármenyasszonyok kedvenc divattervezője.
Az eddig betörhetetlennek tűnő műsorvezető a karácsonyi váratlan lánykérésen mondott boldogan és határozottan igent kedvesének, dr. Pap Lajosnak, akinek sikerült "megszelídíteni " a házasságtól irtózó Barbarát.

Fotó: Esküvő Classic Magazin/Köő Adrien
Fotó: Esküvő Classic Magazin/Köő Adrien

Kattints a képre a galériáért!

"Csak a házasság intézményének megítélésében szelídültem meg, és éppen azért tudtam tiszta szívemből igennel felelni, mert Lajos soha nem próbálta nyesegetni a szárnyaimat és megváltoztatni az én nyitott és izgága lényemet. Elfogadott olyannak, amilyen vagyok: egy határozott, céltudatos nőnek, aki imádja a munkáját és nem akar a klasszikus háziasszony szerepkörben tetszelegni - és ezzel teljesen meghódította a szívemet. Most, hogy férjhez megyek, boldogan vetettem bele magamat az esküvőm tervezgetésébe, de szükségem lesz egy profi esküvőszervezőre is, egyedül ezt nem merem bevállalni. Már próbálgatom a menyasszonyi ruhákat, és együtt álmodozom a kedvenc divattervezőmmel, Benes Anitával. Nem is egy, hanem két világos menyasszonyi ruhát álmodtam magamnak, egyet a szertartásra és egyet a lakodalomra, és persze a menyecskeruha sem hiányozhat" - mesélte a Life.hu-nak Barbara.

Elgázolták az RTL Klub sztárjának testvéréthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-deutsch-anita-a-baratok-kozt-sztarjanak-testveret-elgazoltak-korhazban-kezelik.htmlKibékültek! Visszakapta szerelmét Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130116-puskas-peti-a-megasztar-sztarja-visszakapta-szerelmet.htmlMegerőszakolták VV Éváthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-elarulta-hogy-megeroszakoltak.htmlFélmillióért énekel a TV2-n Hernádi Judithttp://www.life.hu/legykepben/20130117-hernadi-judit-az-rtl-klub-sztarja-fel-millio-forintert-enekel.htmlElverte amerikai gázsiját Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130116-ganxsta-zoli-a-die-hard-5-dragabb-mint-az-eleted.htmlVersenyzőjét kritizálja Mező Misihttp://www.life.hu/legykepben/20130116-mezo-misi-a-voice-mestere-pal-denes-a-voice-versenyzojet.htmlAlaposan lemaradt a próbákkal a Szombat esti láz egyik táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130116-dundika-meg-nem-gyakorol-balint-antonia-pedig-belevette-magat-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.