Elfelejtette pasija nevét Kiszel Tünde

interjú párkapcsolat Kiszel Tünde udvarló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jutott eszébe Kiszel Tündének saját hódolója neve, vagy legalábbis nagyon úgy tűnt, hogy zavarba jön, amikor be kell mutatni nála sokkal, de sokkal fiatalabb lovagját.

Mindez a Blikk videójának legelejéből derül ki, amelyet többszöri próbálkozás után sem tudtunk végig lejátszani. Az előzetes kedvcsinálóban láthatók a múlt heti celebgálán készült képsorok. A riporteri kérdésre Kiszel hebeg, habog, végül csak kiböki: Martin.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A pár, kéz a kézben, 2012 októberében egy divatbemutatón

Hogy kicsoda Martin, az kiderül a vele készült vágatlan - az interneten rohamsebességgel elterjedt - interjúból, ahol a huszonegy éves fiú többek között elmondja: mindig vonzották az idősebb nők, Tündével az interneten ismerkedtek meg és bár korát a riporternek nem árulta el, annyit közölt: idősebb, mint az anyukája. Kapcsolatuk láthatóan lelki és intellektuális alapokra épül, "kibontakozóban van", fogalmazott Martin, hozzátéve: szíve választottja "exkluzív nő", aki "kora ellenére intelligens".
Martin később a médiában szeretne elhelyezkedni.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.