színésznő Jóban Rosszban TV2 A Nagy Duett Cseke Katinka Super TV2 celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét beszélőviszonyban van egymással Cseke Katinka és tunéziai kedvese, Hassine. A színésznő két és fél éve él se veled, se nélküled viszonyban az arab fiúval. A Life.hu újságírója jelen volt, amikor másfél hónap mosolyszünet után Hassine épp A Nagy Duett főpróbáján hívta fel a színésznőt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!

Újra beszélőviszonyban van Cseke Katinka és arab kedvese. A TV2 sztárja elárulta, hogy időnként akár hónapokig nem beszélnek egymással, de aztán mindig megcsörren a telefon, mert nem tudnak egymás nélkül élni.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2


"Időnként hónapokig nem szólunk egymáshoz, de aztán valamelyikünk mindig újra megkeresi a másikat, mert nem tudunk egymás nélkül élni. A távolság és a kulturális különbségek miatt is akadnak nézeteltérések. Ő nem tud Magyarországra költözni, én nem akarok Tunéziában élni. De mégis biztos vagyok abban, hogy egyszer együtt fogunk élni, sőt elárulom, szívesen szülnék neki gyereket is. Most épp másfél hónapja nem vagyunk beszélőviszonyban, de a zsigereimben érzem, hogy hamarosan felhív és közli, hogy nem tud nélkülem élni" - árulta el Cseke Katinka A Nagy Duett főpróbájának szünetében.

A Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét alakító színésznőnek nagyon jók lehetnek a megérzései, ugyanis e mondat után néhány perccel valóban megcsörrent a telefon és Hassine volt a vonal másik végén. A beszélgetés után Katinka még lelkesebben beszélt a kapcsolatról. "Megint beszélőviszonyban vagyunk! Valószínűleg tavasszal kiutazom hozzá Tunéziába és lehet, hogy hamarosan Párizsban fog dolgozni, akkor pedig végre a távolság sem fog akkora gondot okozni!" - bizakodott a Super TV2-n futó A Nagy Duett energikus sztárja.

Rettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.htmlKórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.htmlMilliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.htmlBetegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.htmlÖtödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.