gázolás Bicskey Lukács gyalogátkelőhely baleset zebra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Argo című film pszichopatájaként is ismert Bicskey Lukács nemrég a zebrán ütött el egy nőt, akit azért nem vett észre, mert az autóbusz takarásából lépett a gyalogátkelőre. Az asszonyt kórházba kellett szállítani.

Könnyen tragédiával végződhetett volna az a baleset, amelyet Bicskey Lukács okozott figyelmetlenségével - tudta meg a Blikk. Az Argóban és a Szőke kólában is játszó színész a jobb szélső sávban haladó csuklósbusztól nem látta be teljesen az utat. Az autóbusz takarásából egy fiatal nő lépett a zebrára, akit csak későn vett észre. Ugyan elkezdett fékezni, de elütötte a nőt, akit azonnal kórházba szállítottak. Sérülése szerencsére nem súlyos.

Forrás: Facebook/Bicskey Lukács
Forrás: Facebook/Bicskey Lukács

"Elismertem a rendőröknek, hogy hibás vagyok a balesetben" - nyilatkozta a színész a bulvárlapnak hozzátéve, hogy még a helyszínen megállapították, hogy nem hajtott gyorsan, nem vették el a jogosítványát sem. Jelenleg eljárás folyik ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.