Jackie Stallone Sylvester Stallone sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kíméli az élet Sylvester Stallonét. A legendás akcióhős júliusban temette el szívinfarktusban elhunyt fiát, egy hónapra rá rákban elhunyt féltestvérét, most pedig az édesanyja kapott szívinfarktust. Az idős asszony élet és halál közt lebeg.

A 91 éves, agyonplasztikázott mama igazi sztár Amerikában, szerepelt többek közt a Big Brotherben is, így a szívinfarktusának híre megrázta az országot. Jackie-n orvosai nyitott szívműtétet hajtottak végre és a hírek szerint már jobban van, Santa Monica-i otthonában lábadozik.

Northfoto
Northfoto

A 66 éves Sly számára különösen nehéz időszak ez, hiszen rövid időn belül több szerettét is elvesztette: júliusban a fia halt meg szívinfarktusban, majd a féltestvére rákban. Az édesanyja azonban - idős kora ellenére - akár fel is gyógyulhat, hiszen korát meghazudtoló energiával rendelkezik. Amellett, hogy a képernyő sztárja, asztrológusként is dolgozott és saját bőrápoló termékcsaládot hozott létre. "Jackie igazi harcos. Nem lesz semmi baj, ő mindent túlél" - bizakodott a család egyik barátja.

Íme az Oscar- díj nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20130225-oscar-dij-atadas-nyertesei-ime-a-nevsor.htmlRadics Gigi, Vastag Tomi és Pál Dénes is bejutott A Dal döntőjébehttp://www.life.hu/legykepben/20130224-radics-gigi-vastag-tamas-byealex-pal-denes-es-agardi-szilvi.htmlVetélytársat kapott Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130218-iszak-eszti-viva-tv-musorvezetoje-kedveset-dobrady-akos-helyett-egy.htmlRosszul lett A Nagy Duett próbáján Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130224-rosszul-lett-a-szinpadon-a-nagy-duett-probajan-cseke-katinka.htmlÉhbérért dolgoztat családokat Katalin hercegnő szüleinek a cégehttp://www.life.hu/legykepben/20130224-ehberert-dolgoztat-mexikoi-csaladokat-katalin-hercegno-szuleinek-rendezvenyszervezo-cege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.