gyógyszer sérülés Bálint Antónia fájdalomcsillapító tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan bebiztosítja magát a Szombat Esti Láz első adására Bálint Antónia, aki eddig gyógymasszőrrel, majd egy speciális fájdalomcsillapító tapasszal igyekezett enyhíteni fájdalmát- tudta meg a Life.hu.

Toncsi háta nem bírta a több, mint két hónapja tartó táncpróbákkal járó terhelést, végül párja, Angyal Andris elvitte egy fizikoterapeutához, aki többféle kezelést alkalmazott rajta.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az utolsó napokban egy tapasszal a hátán próbált, de azt már nem szeretné, ha ez a szombati esti műsorban is ott éktelenkedne a hátán.
"Nem gyógyultam meg teljesen, de tapasz egészen biztos, hogy nem lesz majd rajtam. Inkább bekenem a hátamat krémmel, de az adásra be fogok venni egy fájdalomcsillapítót. Eddig nem szedtem, de most ez elkerülhetetlen lesz. Még pár nap biztos kell a teljes gyógyulásig, ezt nem tudom megvárni"- osztotta meg velünk Bálint Antónia.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.