Tóth Gabi táncos melltartó RTL II Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a Szombat Esti Láz és a táncosok rögtön izgalmas pillanatokat okoztak a nézőknek. Különösen Tóth Gabi, aki melltartó nélkül lépett a parkettre a nyitótáncban.

A Life.hu kritikája a Szombat Esti Lázról: Csak szex után lehet így táncolni



Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Kifogott a táncosruha Istenes Bencénhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-istenes-bence-musorvezeton-a-szombat-esti-laz-tancosan-kifogott-a.htmlVörösborral gyógyul Vili bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20130308-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-vili-bacsija-ot-het-labadozas.htmlElment a hangja Lakatos Márknak- Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130309-lakatos-mark-a-nagy-duett-sztarja-megbetegedett-elment-a-hangja.htmlLeépül Győrfi Pál partnerehttp://www.life.hu/legykepben/20130309-gyorfi-pal-a-szombat-esti-laz-sztarja-miatt-megserul-a.htmlBegyógyszerezve táncol Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130308-balint-antonia-szombat-esti-laz-tancosa-fajdalomcsillapitoval-fog-szinpadra-allni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.