Tóth Vera bevallotta roma származását

Vacsora roma Tóth Vera származás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazi roma életérzésbe engednek bepillantást a héten a Hal a tortán című műsor szereplői, ugyanis mindannyian büszkén vállalják származásukat és hagyományaikat.

A csapatban Fatima, L. L. Junior, Kökény Attila és Gáspár Laci mellett egyedül csak Tóth Vera számított kakukktojásnak, amíg váratlan kijelentést nem tett származására vonatkozóan.

Forrás: Facebook/Hal a tortán
Forrás: Facebook/Hal a tortán


A jókedvű, szókimondó énekesnő, Fatima vacsoráján egy őszinte vallomással pillanatok alatt feloldotta a kissé feszült hangulatot.
"Gyermekkorunkban sokszor mondogatta a nagymamánk, hogy van bennünk roma vér, nem tudom, mennyi igazság van ebben, sosem jártunk utána. Szerintem ezt még Laci sem tudta rólam, pedig már kilenc éve ismerjük egymást" - vallotta be Vera.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.